Hirdetés
Hirdetés
— 2023. december 8.

Karácsonyi művészeti vásárok

Akár ajándék vásárlása, akár saját gyűjtemény gyarapítása céljából, de mindenképp érdemes körbenézni a műalkotásokat kínáló karácsonyi vásárokon. Főleg, ha a vásárlás egyben fontos támogatást is jelent – mint például a PATRON esetében, melyet a Fiatal Képzőművészek Stúdiója Egyesület szervez.

FKSE /// PATRON 2023

A vásár célja, hogy lehetőséget adjon a fiatal alkotóknak – köztük pályakezdő és már befutott művészek – munkáinak bemutatására és eladására, egyúttal elérhető áron kínáljon kortárs műveket. A PATRON a Fiatal Képzőművészek Stúdiója Egyesület számára is fontos esemény, mivel a jótékonysági vásáron eladott művek hozzájárulnak az egyesület fenntartásához, működéséhez és programjainak megvalósításához. A közel 70 művész 140 eladó alkotása között az alábbi katalógusban lehet böngészni. „Az idei évben külön szekcióban a TechnoCool kiállításon résztvevő senior tagjaink is megjelennek a kilencvenes évek Stúdió világát felelevenítve” – írják a szervezők.

2023. december 20-ig.


Faur Zsófi Galéria /// Karácsonyi képzőművészeti kiállítás és vásár

A galéria karácsonyi vásárán Benyovszky-Szűcs Domonkos, Dobos Tamás, Forrai Ferenc, Gábor Áron, Gacsályi Bíborka Lina, Gáti György, Kudász Gábor Arion, Lublóy Zoltán, Lukoviczky Endre, Romvári Márton és Vörös Miklós kisméretű műtárgyai közt lehet válogatni.

Forrás: Faur Zsófi Galéria

2023. december 22-ig.


ISBN könyv+galéria /// Karácsonyi Print Show

Idén először szervez print és nyomatvásárt az ISBN, ahol elérhető áron (500 – 30.000 Ft) kínálnak rizóval, szitával, digitálisan vagy bármilyen egyéb sokszorosított grafikával készített munkákat. 

Kiállítók: Bácsi Benjámin, Balogh Boglárka, Balogh Kristóf József, Basilides Kinga, Bóka Krisztina, BPzines, Drenkó Panna, Erdélyi-Kovács Ágó, Eszenyi Panna, Farkas Fruzsi, Fridvalszki Márk, Generál Kristóf, Ghyczy Diana, Hajdu Levente, Heinrich Annamária, Illés Hajnalka (Et-alier), Kiskovács Eszter, Kondász Eszti Illusztráció, Král Lili, Laszloczky Viktória, Nagy Ákos, Nagy Eszter, Nagy Nyitrai Eszter, Póth Rebeka, Ráskai Szabolcs , Ureczki Lázár Melinda, Volter-Cseh Barbara; valamint az ISBN állandó partnerei: Aula.co, Azzurro Veluto, Czeicz Zsuzsa, Daniel Hedin , Hu-Yang Kamilla, Hurrikan Press, Imreh Sándor, Ine van Horen, Horváth Tibor – @adseries, Ludovikraft, Mareen Vaseleen, Mihalik Nikoletta, Pálos Emma, RisoPlant, Stark Attila, Süveges Rita , Symposion, Törteli Lilla, Zajácz Petra.

Forrás: ISBN

2023. december 23-ig.


Molnár Ani Galéria /// Képlet’23

Az alábbi, karácsonyi katalógusban szereplő munkák – 26 magyar és külföldi kortárs művész alkotásai – a galéria műtárgyraktárában is megtekinthetők.

2023. december 22-ig.



youngart /// Képzőművészeti Vásár 2023

A kortárs és fiatal alkotók munkáit felvonultató pop-up vásáron egyedi festmények, szobrok, fotók, digitális printek és grafikák várják az érdeklődőket. A kiállítótérben a youngart szakértő segítenek a választásban; a helyszínen a művészekkel is lehet találkozni.

2023. december 22-ig.

Borítókép: Balogh Kristóf József: Róma. (diapozitívok, világítódoboz, 25×25 cm – részlet)