Gyakran ismételt kérdések

Meddig él az előfizetésem és mikortól költözik át az internetre a lap?

A Műértő utolsó papír tripla száma 2022. februárjában jelent meg, azt követően már csak az interneten elérhető a tartalom. A mű hivatalosan 2022. májusától indul, de már március 1-től elérhető az amuonline.hu címen.

Miért változik a lap neve és hogyan érhető el majd a tartalma?

Az internet ékezetmentes világában a Műértő /muerto/ spanyolul halottat jelent – nemzetközi kapcsolataink miatt ezt szeretnénk kizárni. Így született meg A mű cím, ami a Műértő online változata. A tartalom két helyen lesz elérhető: az amuonline.hu oldalon, illetve néhány nagyobb elemző jellegű cikk a hvg360.hu oldalon.

Előfizetőként minden tartalmat megkapok?

Igen, az amuonline.hu oldal tartalma ingyenesen olvasható, a hvg360.hu oldalhoz pedig minden Műértő előfizető kap egy belépési kódot, amit a vevőszolgálaton igényelhet.

Van különbség a papír és az internetes tartalom között?

A mű a nyomatott termék valamennyi tematikáját folytatni kívánja, ugyancsak megmarad a lap széles szerzői és tudósítói bázisa. Ugyanakkor erősebben nyit a kortárs képzőművészet határterületei és a közép-keleteurópai kortárs irányába.

Mit kell tennem, hogy megkapjam a hvg360 hozzáférési kódot és meddig érvényes?

A vevőszolgálatunk fogja Önnek elküldeni, ha a terjeszt@hvg.hu emailcímre megírja belépési emailcímét és 2022. december 31-ig lesz érvényes. Az ezt követő hozzáférésről az év vége közeledtével tájékoztatni fogjuk.

Minden más hvg360 tartalomhoz is hozzáférek, nemcsak A mű cikkeihez?

Igen teljes körű lesz a hozzáférése.

Ha májustól nem kívánom folytatni az előfizetésemet, hogyan kapom vissza az arányos előfizetési díjat?

Kérjük ez irányú szándékát jelezze a vevőszolgálatunkon a bankszámlaszámával együtt s vissza fogjuk utalni az arányos díjat.